Jaluzele verticale

Descriere

Jaluzelele verticale dau o notă de modernism atât locuinței dumneavoastră cât și biroului, reprezentând un produs polivalent pe care îl puteți adapta în funcție de preferințe datorită gamei sortimentale variate de materiale textile și de culori pe care firma noastră vi le pune la dispoziție. Lamelele sunt confecționate din benzi textile impregnate, dumneavoastră având posibilitatea de a alege materialul preferat din colecțiile pe care vi le punem la dispoziție.

În funcție de material și de culoarea aleasă, puteți să construiți ambientul după propriul gust. Posibilitățile multiple de montaj și de acționare contribuie în mod semnificativ la individualizarea alegerii pe care o faceți. Materialele textile de tip black-out vă permit un control sporit al luminii iar pătrunderea acesteia în încăpere este complet obturată dacă se dorește acest lucru.

Jaluzelele verticale sunt un produs foarte popular pe care compania noastră îl poate oferi într-o paletă bogată de materiale și de culori. Lamelele textile pot avea lățimi de 127 mm sau 89 mm iar manevrarea poate fi realizată atât manual cu ajutorul unui cordon, cât și electric, prin intermediul unei telecomenzi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paletar

Materiale translucide

Bas 001Byron 05Cascade Aquamarine 5306Douala 8822Elba 03Elba 04Elba 05Elba 06Elba 09Elba 14Gamma 01Giada 06Giada Special 67Karina 10Lines 02Lines 04Margarita 01Margarita 03Oceano 14Oceano 15Ombra 5-20Ombra 5-23Ombra 5-30Ombra 28Orion 1005Orion 3850Plain 11Rain 02Rain 03Rain 06Salinas 4923Salinas 4927Shantung 01Shantung 06Shantung 09Shantung 14Shantung 26Shantung 33Shantung 34Shantung M 9620Sirio 15Sirio 16Tela S 06Tela S 20Tela S 21Tela S 22Tela S 30Telado 01Telado 02Van Gogh 01Van Gogh 03Van Gogh 05Van Gogh Blue 265-047Van Gogh Blue GreyVan Gogh Mint toneVan Gogh Wilow Green

Materiale opace

Bubbles BO 5501Eclisse 02Eclisse 04Eclisse S 03Firenze 201Gamma 06Gamma 07Gamma 08Gamma 10Giada 05Itaca 1407Itaca 1409Itaca 1422Itaca 1428Itaca 1430Itaca 1473Nimes BO 01Nimes BO 02Oceano 11Oceano 16Palm Beach 2503PianetaPicasso 2710Picasso 2711Prima 03Prima 10Prima S 01Prima S 02Prima S 04Prima S 31Prima S 32Prima S 37Prima S 39Prima S 40Prima S 44Rialto 01Rialto 08Rialto 15Spice 01Tela S 28Yta 501

Documentație

Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale dau o nota de modernism atat locuintei dumneavoastra cat si biroului, reprezentand un produs polivalent pe care il puteti adapta in functie de preferinte datorita gamei sortimentale variate de materiale textile si culori pe care firma noastra vi le pune la dispozitie.Lamelele sunt confectionate din benzi textile impregnate, dumneavoastra putand alege materialul preferat din cele trei colectii pe care vi le punem la dispozitie.

Standard

Aceasta este colectia de bază in care veti gasi materialele cele mai căutate şi cele mai accesibile din punct de vedere al pretului.

Avangarde

Pentru noi calitatea nu reprezinta o intrebare ci un raspuns.Aceasta este colectia de top, pentru cei exigenti, alcatuita din materiale de o calitate ce nu lasa loc pentru compromisuri!

Caracteristici ale materialelor utilizate

Garnişă:

 • Tip material: profil de aluminiu eloxat
 • Provenientă: import.
 • Culoare garnişă: alb
 • Garnişa se poate executa în varianta înclinată, curbă sau pe arcadă.

Lamela:

 • Lătimea lamelei: 127mm, 90mm.
 • Provenienta lamelei: import.
 • Culorile lamelelor: la cerere, dintr-o paletă de culori, pentru fiecare tip de material.

Dimensiuni posibile ale jaluzelei

 • Lătimea jaluzelei: 35cm … 600cm, în functie de necesitătile beneficiarului.
 • Lungimea jaluzelei: maxim 600cm în functie de necesitătile beneficiarului.
 • Garnişa se poate realiza şi în variantă înclinată.

Sistemul de manevrare:

Sistemul de manevrare este astfel conceput încât să asigure o manevrare cât mai simplă cu un minim de efort.

Sistemul de manevrare se poate realiza în doua variante constructive:

 • sistem de actionare manual
 • sistem de actionare electric

Sistemul manual de manevrare permite rotirea în plan vertical a lamelelor cu 360o (permitând prin aceasta reglarea luminii cate pătrunde prin jaluzea) şi un sistem de tragere care permite tragerea completă a jaluzelei. Actionarea sistemului de rotire se face prin intermediul unui şnur de manevrare cu bile, iar tragerea jaluzelelor se face prin intermediul unui şnur separat.

Sistemul de actionare electric permite realizarea rotirii lamelelor şi tragerea acestora prin simpla apăsare a unui buton. Actionarea electrică este realizată cu un sistem de actionare cu doua motoare, de curent continuu de 12V, 9VA, aplicat la capătul garnişei. La punerea în functiune (la prima conectare la retea) sistemul de comandă al jaluzelei, coordonat de microprocesor, realizează toate reglajele necesare (se aliniază cărucioarele pentru ca rotirea jaluzelelor să se facă cu acelaşi unghi pentru fiecare lamelă, se fixează distantele dintre lamele pentru a asigura păstrarea unei distante egale între lamele în momentul în care ea este complet deschisă).

Jaluzeaua poate fi dotată cu un sistem de comandă de la distantă (care contine o telecomandă în infraroşu, un receptor pentru această telecomandă).

Sistemul de actionare cu motor electric tip EASYLIGHT pentru jaluzele verticale are câteva avantaje fată de alte sisteme de actionare:

 • durabilitate,
 • simplitate functională (nu necesită nici un fel de reglaj la punerea în functiune)

• sigurantă deosebită în functionare. La punerea în functiune (la prima conectare la retea) sistemul de comandă al jaluzelei, coordonat de microprocesor, realizează toate reglajele necesare (aliniază cărucioarele pentru ca rotirea jaluzelelor să se facă cu acelaşi unghi pentru fiecare lamelă, pozitionarea distantelor dintre lamele pentru a asigura păstrarea unei distante egale între lamele în momentul în care ea este complet deschisă). Sistemul de comandă al actionării poate fi realizat în varianta cu telecomandă (de tip infraroşu) sau în varianta cu întrerupător aplicat pe perete. Sistemul are încorporate două LED-uri de control: unul de culoare verde, care indică faptul că sistemul de actionare este alimentat cu tensiune şi celălalt de culoare roşie, care indică faptul că s-a primit o comandă de la telecomandă sau de la întrerupător. Sistemul de actionare este livrat împreună cu un alimentator stabilizat care asigură tensiunea de alimentare pentru motor.

Caracteristici tehnice:

Tensiunea de alimentare pentru sistemul de actionare: 12V, curent continuu, Transformator cu autoprotectie: 220V, 50Hz AC / 12V DC Dimensiunea garnişei: în concordantă cu necesitătile beneficiarului. (maxim 6ml) Posibilitatea de comandă a rotirii, dar şi a tragerii complete a lamelelor. Posibilitatea de oprire a rotirii sau a tragerii în orice pozitie intermediară. Viteza de translatie: 5ml/s. Reglarea automată a sistemului de actionare Microprocesor încorporat pentru coordonarea sistemului de actionare. Uşor de instalat, utilizat şi întretinut. Sistem de comandă de la distantă, cu infraroşu. Sistem de comandă cu întrerupător aplicat pe perete. Sistem simplu şi eficient de verificare a existentei alimentării cu energie electricăşi de verificare a preluării comenzii. Modalitatea de deplasare a lamelelor în momentul în care ele sunt trase poate fi configurată, în cazul ambelor sisteme de manevrare, la asamblarea garnişei, în una din următoarele variante:

 

Varianta I

La manevrare lamelele se strâng înspre manevrare.

Varianta II
La manevrare lamelele se strâng în partea opusa manevrarii. Poza

 

 

 

 

 

 

Varianta III

La manevrare lamelele se deplaseaza de la mijloc înspre lateral.

Varianta IV

La manevrare, lamelele se deplaseaza dinspre lateral inspre mijloc.

Întretinere:

Deosebit de uşoară (şi datorită faptului că materialul este impregnat antistatic). -lunar se recomandă îndepărtarea prafului depus pe lamele cu ajutorul unei perii sau unui pămătuf electrostatic. -ori de câte ori este necesar, după desprăfuire, se va proceda la curătirea lamelelor prin spălare cu un burete la o temperatură a apei care să nu depăşească 40o.

Materialul este impregnat şi nu necesită calcare .

Sistemul pentru jaluzele cu motor -Easy Light

 

Sistemul pentru jaluzele cu motor – EOS

© Copyright TRIDENT – Jaluzele verticale, Jaluzele orizontale, Geam termopan - 2018
Design by Design by Lambrino Mihai Site development realizare site-uri Timisoara